Over ons

APK Station Rijen is een jong bedrijf met jarenlange ervaring. Wij gebruiken moderne testmiddelen zodat we snel de juiste diagnose kunnen stellen. Wij keuren volgens de regels van het RDW, is er iets niet duidelijk zullen wij ons best doen om het volgens die regels duidelijk te maken. Doordat wij zelf niet repareren is neutraal keuren gewaarborgd. Bij afkeur bepaalt U zelf waar de benodigde reparatie uitgevoerd wordt.

Keuren gebeurd op afspraak, dus U kunt op Uw voertuig wachten. Er kan wel altijd een steekproef vallen. Vanwege de drukte is het wel aan te raden om tijdig een afspraak te maken.

Overdag geen tijd? Geen probleem, maak een afspraak om Uw voertuig in de avond te brengen en of te halen. U moet Uw voertuig dan wel een dag missen want de keuring gebeurt wel gewoon overdag. Als U blijft wachten moet U wel rekening houden met een eventuele steekproef waardoor de wachttijd langer kan worden. Volgens het RDW valt ongeveer 3% in de steekproef zowel bij goedkeur als bij afkeur.

Laat bij mail ook SVP Uw telefoonnummer achter omdat soms uitgaande mail van onze zijde naar Hotmail en Gmail niet altijd aankomt.